Aescap Life Sciences

De naam Aescap is afgeleid van de romeinse god van de geneeskunde ‘Aesculapius’ en ‘Capital’. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van investeringen in de Life Sciences markt, biedt Aescap Life Sciences investeerders de mogelijkheid om te beleggen in toekomstige winnaars in deze sector. Een investering in het fonds levert niet alleen een goed rendement op, maar maakt tevens de ontwikkeling van betere behandelingen mogelijk van ziekten die nu nog onvoldoende behandelbaar zijn als ALS, Alzheimer, Artritis, Kanker, MS, Obesitas, Parkinson en vele andere aandoeningen.

Het fonds investeert in een gefocust portfolio van circa 20 bedrijven, voornamelijk in Europa en de VS.

Om het investeringsrisico zo laag mogelijk te houden, spreidt het fonds zijn portfolio over uiteenlopende ziektebeelden, diverse ontwikkelingsfases van bedrijven en verschillende geografische gebieden.

Lees hier meer over onze strategie.

De doelstelling van het fonds is het behalen van een gemiddeld jaarlijks netto rendement (na aftrek van kosten) van +20% voor de middellange termijn (4-5 jaar). Het minimale inschrijfbedrag is €101.000,-.

Voor vermogensbeheerders er is geen minimum investeringsbedrag, maar het minimumbedrag per storting dient EUR 10.000,- te zijn (dit kan echter over meerdere investeerders verdeeld worden). Investeerders kunnen tweemaal per maand in en/of uit het fonds stappen.

ISIN Code Aescap Life Sciences: NL0012343958

Bloomberg: AESCAPI NA Equity

Aescap Life Sciences